3D Lastafels

Niet zonder trots kunnen we zeggen dat ons origineel gepatenteerd Demmeler 3D klemsysteem een revolutie in constructie heeft teweeggebracht. Waar gefreesd, gelast, geassembleerd en gemeten wordt, het modulaire systeem van Demmeler is onvervangbaar geworden.

Vanwege de grote verscheidenheid aan toepassingen en mogelijkheden is het systeem momenteel de internationale standaard. Het meermaals bekroonde systeem wordt met succes in verschillende industrieën gebruikt. De veelzijdigheid van onze producten wereldwijd zorgt voor een breed scala aan toepassingen en gebruik: staalconstructies, plaatbewerking, robotica, assemblage en meetapparaten. Het is belangrijk in het laserlassen, lasersnijden en nog veel meer. Demmeler wordt overal gebruikt, van kleine tot grote bedrijven.

Het 3D opspansysteem van Demmeler is ontworpen voor de productie van apparatuur, machines, leidingen, leuningen en meer. Met de verschillende series ProfiPremiumLine, ProfiPlusLine en ProfiEcoLine biedt Demmeler spansystemen aan voor zowel professionelen als beginners. U vindt in ons gamma ook een breed scala aan accessoires terug om uw spansysteem volledig te kunnen uitvoeren. Naast accessoire sets voor de professionele lasser kan u ook veel kleine onderdelen, onder andere ondersteunende elementen zoals aanslagen, hoekmodules of opspanplaten aankopen. Daarnaast zijn ook winkelhaken, balken, spanbouten, prisma's, spanklemmen, ... verkrijgbaar. Omdat het spansysteem modulair is, kan u zelf uw eigen lastafel of opspantafel samenstellen.

Door de enorme verscheidenheid aan toepassingen en tal van uitbreidingsopties is het originele gepatenteerde 3D spansysteem van Demmeler vandaag de standaard in de internationale industrie. Onze spansystemen worden gebruikt in diverse industrieën gaande van de voedingsindustrie tot de ruimtevaart.

De las- en opspantafels van Demmeler worden in drie verschillende systemen aangeboden: Het D28 systeem met gaten van 28mm, het D16 systeem met gaten van 16mm en een nieuw D22 systeem dat gaten van 22mm heeft.

Voordelen 3D klemsysteem Demmeler Demmeler 3D lastafels en opspantafels Demmeler 3D lastafels en opspantafels

Copyright@demmeler-lastafels.be | design from css3templates.co.uk