De nieuwe hardheid van Demmeler

DEMONT 860 M
Het gebruik van een sterk basismateriaal voor het werkblad in combinatie met het speciale, geoptimaliseerde hardingsproces van Demmeler resulteert in de sterkst mogelijke oppervlaktekenmerken. Een hardheid tot 860 vickers kan op deze manier worden bereikt. De combinatie van het sterkste basismateriaal en het speciale hardingsproces maakt het mogelijk om de best mogelijke tafeleigenschappen voor extreme belasting te bekomen.

DEMONT 760 M
Staat voor de combinatie van het speciale basismateriaal en het nieuwe Demmeler hardingsproces, geoptimaliseerd voor lastafels. Dit resulteert in uitstekende oppervlakte-eigenschappen. Een hardheid tot 760 vickers kan worden bereikt, wat de slijtage van uw tafel vermindert en zorgt voor een langere levensduur.

Demmeler geharde lastafel

Standaard lastafel
De standaard lastafels van Demmeler zijn gemaakt van Staal-52 en zijn geschikt voor zware werkzaamheden in de metaalverwerkende industrie. Deze tafels zijn niet gehard of behandeld tegen lasspatten. Lasspatten kunnen op de gewone lastafels voorkomen worden door het gebruik van een antispatproduct.

Roestvrije lastafel
Roestvrije lastafels zijn ideaal voor het bewerken van stalen onderdelen omdat er geen corrosie optreedt in contact met andere metalen.

Copyright@demmeler-lastafels.be | design from css3templates.co.uk