Demmeler Manipulatoren

Download hier de informatiebrochure over de verschillende lasmanipulatoren van Demmeler

Demmeler lasdraaitafels en lasmanipulatoren

Een goed ergonomisch ontworpen werkplek zorgt voor een meer efficiënte en foutloze afwerking en beschermt personeel tegen gevaren voor hun gezondheid. Dit verhoogt de activiteit op lange termijn. De lasmanipulatoren Demmeler Ergonomix en Demmeler Robotix zorgen voor de veiligheid en gezondheid van de werknemers, meer efficiëntie en daarmee verbetering van de kwaliteit in de productie. Hoe je het ook bekijkt, de lasmanipulator van Demmeler is onmisbaar.

De grote omvang van de werkstukken tijdens het lassen zorgt vaak voor problemen omdat niet alle zijden goed zichtbaar zijn. Een optimaal overzicht is een voorwaarde voor mooi en foutloos werk. Daarom is het noodzakelijk om werkstukken tijdens het werkproces meerdere malen te kunnen bewegen. Vanwege de afmetingen van de werkstukken werd dit meestal met een kraan gedaan.

De beveiliging kent minder problemen met de lasmanipulator. De manipulator is een soort lift waarop de werkstukken direct bewerkt kunnen worden. Voor bijzonder grote werkstukken kan u de Demmeler 3D lastafel Okto toevoegen aan de lasmanipulator. Dit creëert een werkruimte die is afgestemd op uw werkstuk. Alle zijden zijn gemakkelijk bereikbaar wat het lassen, frezen of beurzen vergemakkelijkt.

Aangezien de lasmanipulator verstelbaar is in hoogte en hoek, zorgt de manipulator voor een ergonomische milieu en de gezondheid van werknemers. Gebruik van de lasmanipulator zorgt voor verbetering van de efficiëntie en de kwaliteit van uw producten. Omdat de lasmanipulator zeer nauwkeurig werk mogelijk maakt wordt de volgorde van het lassen geoptimaliseerd, wat de vervorming aanzienlijk verlaagt. De optionele Teach-functie voor het opslaan van herhaalbare processen zorgt daarnaast voor een constante uniforme kwaliteit. Door dalende productietijden verhoogt uw productiviteit. De Demmeler Ergonomix M werd bekroond met de Nationale Prijs 2011 voor uitmuntende innovatieve prestaties voor het vak.

Copyright@demmeler-lastafels.be | design from css3templates.co.uk